Cercar en aquest blog

dimecres, 27 d’abril del 2011

Leo


Signe del zodíac resultat de catasteritzar el lleó de Nemea i és que leo significa justament això, lleó. El símbol de Leo representa el cap i la melena d’un lleó.
El primer treball d’Hèrcules va consistir en matar el lleó de Nemea, la pell del qual era més forta que el ferro, per això les fletxes que li llençava li rebotaven i quan va pretendre travessar-lo amb la seva espasa, la va doblegar. Veient que no el podria ferir amb cap de les armes de què disposava, li va donar un cop al cap amb el bastó que sempre va caracteritzar Hèrcules i el va deixar estabornit, moment que va aprofitar per ofegar-lo.
Amb els estris que tenia no podia ni tan sols fer-li un tall per treure-li la pell fins que se li acudeix de fer servir les sarpes del lleó. Era tan dura aquella pell que la va fer anar de cuirassa.
Leo es el signo del zodíaco que resulta de la catasterización del León de Nemeo. Leo, resulta bastante transparente, significa león y el símbolo con que se le identifica representa justamente la cabeza de un león con su melena.
El primero de los trabajos de Hércules consistió en matar al león de Nemea, cuya piel era tan dura que las flechas que le lanzaba Hércules rebotaban y cuando le asestó un golpe con su espada, el acero se doblegó. Viendo que no podía herir de ninguna manera al león, le asestó un certero golpe en la cabeza y lo dejó atónito por unos instantes, momento que aprovechó para ahogarlo.
Puesto que no podía cortar con sus amas una piel tan dura, utilizó las zarpas del león para despellejarlo y aprovechar la piel como armadura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada